Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü sunucumun portunu nasıl öğrenebilirim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onur48
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Eğer guard kullanmıyorsanız SiegerGHOST un konusunu inceleyebilirsin umarım sorununu çözer.Yok şayet kullanıyorsanız serverin portunu guard değiştirir​

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Sorununuz çözüldüyse yazın lütfen taşınsın konu iyi geceler

Oyla 0

Eğer guard kullanmıyorsanız SiegerGHOST un konusunu inceleyebilirsin umarım sorununu çözer.Yok şayet kullanıyorsanız serverin portunu guard değiştirir​

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Sorununuz çözüldüyse yazın lütfen taşınsın konu iyi geceler
abi ucretsiz guardim bile yokki

Oyla 0
o halde verdiğim konuya gidip konunun en altını incelemeni rica ediyorum bütün bilgiler orada mevcut eğer konu senin sorununu çözemiyorsa buraya sorununu net bir şekilde yaz çözüme ulaştırmak için elimizden geleni seve seve yaparız :)

Oyla 0
Oyuna gırıs portunu server fılesde ınıden ogrene bılırsın ve guvenlık duvarında gelen gıden vardır orda ızın verılen portları ogrene bılırsın ve kapata bılırsın cohunlukla sunucular ordakı ızın verılen portlar yuzunden bosaltılmakta ıyı forumlar

Oyla 0
oyun portlarınız icin kullandıgınz filesi ın bin - ini yolunu kontrol edin ve dosyalarına göz gezdirdiğinzde sorununuz çözülecektir.

Oyla 0
Geri
Üst Alt