Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım SuperMike Guard(Oyun içi Yapılan Exploitleri Fixleme Örneğin=Unique Exploit)

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Konu bir çok yönüyle incelenebilir farklı açılardan bakıyoruz .Şüphesiz bir çok kişi için yararlı bir konu ama isim değiştirmek tamamen kişilik meselesidir.SRC kodunu paylaşmışsın istesem bende kendi adımız yazıp paylaşırım ama paylaşmıyorum.Takdir edilmen gereken yerde takdir ederim ama eleştirmem gereken yerde eleştirmekten de kaçınmam.O yüzden ben böyle bir şeyin etik olmadığını düşünüyorum.

Supermike 2015 yapımı... Aradaki 5 yıllık zaman farkında yeni çıkan exploitleri saymıyorum bile. Hadi sayalım.. Peki benim dahil olmak üzere bulunup, başkaları tarafından da paylaşılmayan exploitler ne olacak?

Sonuç: Forumlardaki bedava guardlara çok değil hiç güvenmeyin.

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!

başka bi forumda böyle demişler

SUPERMİKE'NİN birçok Türk kullanıcısı, Supermike'den görünmeyen bildirimlerle ilgili sorunlarla karşı karşıya.exe, bu herhangi bir SUPERMİKE üzerinde sabit olabilir.Windows bölge ayarlarınızı İngilizce (ABD) olarak değiştirerek exe sürümü.

Format: English.
Language for non-Unicode programs: English (United states).

Bana hata ayıklama ve sorunu buldum izin SUPERMİKE bir Türk kullanıcıya teşekkürler.

yani türkçe değilde ingilizce yapınca çalışıyormuş ne alakaysa artık :(

dil ingilizce yapınca çalışıyormuş sanırsam

Geri
Üst Alt