Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Survival dosyaları client import hk.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sergenp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sergenp

.
.
Türk Lirası
0.00₺
Arkadaşlar survival arena dosyalarını ekledim db kısmında bır sorun yok gameserver vs herşey çalışıyor fakat cliente import ettiğimde crash oluyor. Dump dosyası içeriğini göremiyorum dump dosyası ektedir sorunun çözümünü bilen varsa yardımcı olursa eğer sevinirim.

Ekli dosyalar

DB'nizi resmen biz oluşturuyoruz, her ufak sorununuz da dump bırakıp, çözüm istiyorsunuz. Araştırmayı denediniz mi? Sanmıyorum!
Çünkü bu dosyaların fix hali her yerde var, her yerde bulunuyor.

Lütfen, sadece çözümü bulunmayan, araştırma sonucu çözüm bulunamamış konularını açın.

9 gün önce kayıt olmuşsunuz, o süreçten bu zamana kadar 17 adet konu açmışsınız!

Net çözüm verilen konularınıza dönüş dahi yapmadan farklı konular açmışsınız.

Bu şekilde devam etmeniz, burada ki insanları kullanmanız forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olacak.

İyi forumlar.

Oyla 0
DB'nizi resmen biz oluşturuyoruz, her ufak sorununuz da dump bırakıp, çözüm istiyorsunuz. Araştırmayı denediniz mi? Sanmıyorum!
Çünkü bu dosyaların fix hali her yerde var, her yerde bulunuyor.

Lütfen, sadece çözümü bulunmayan, araştırma sonucu çözüm bulunamamış konularını açın.

9 gün önce kayıt olmuşsunuz, o süreçten bu zamana kadar 17 adet konu açmışsınız!

Net çözüm verilen konularınıza dönüş dahi yapmadan farklı konular açmışsınız.

Bu şekilde devam etmeniz, burada ki insanları kullanmanız forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olacak.

İyi forumlar.
Fix halini bulup yaptım zaten açtığım çoğu konuda kendim çözüme ulaştırdım ve konunun altına çözüm şekline kadar yazdım. Dump dosyalarını açamıyorum visual studio indirdim ama yinede açmıyor bu sebeple dump dosyası yukluyorum altındada belirttim dump dosyalarını açamadığımı.

Oyla 0
Dump dosyası açmak için herhangi bir şeye ihtiyacın yok not defteri ya da notepad++ ile açıp içeriğinde loading failed, loading, failed, bms, bmt gibi uzantıları arayıp sorununu çözebilirsin.

Dump bu şekilde okunuyor VS'ye gerek yok yani.

Oyla 0
Dump dosyası açmak için herhangi bir şeye ihtiyacın yok not defteri ya da notepad++ ile açıp içeriğinde loading failed, loading, failed, bms, bmt gibi uzantıları arayıp sorununu çözebilirsin.

Dump bu şekilde okunuyor VS'ye gerek yok yani.
Şifreli gözüküyor açtığımda o sebeple göremiyorum
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

x_mas_wreath02.bsr

en alttaymış buldum teşekkürler

Oyla 0
Herkeste o şekilde gözüküyor, dediğim şeyleri arıyacaksın içinde ve çözümleyeceksin, bu kadar.

Oyla 0
Herkeste o şekilde gözüküyor, dediğim şeyleri arıyacaksın içinde ve çözümleyeceksin, bu kadar.
Bilmiyordum en altta yazıyormuş şifreli gözükünce açamıyorum sanıyordum ben x_mas başka data pk2 den çekip importlarsam sorun çözülecek doğru algıladım değil mi

Oyla 0
Bu bir ihtimal. O dosya sende eksik. .bms hatası data ile alakalı.

Sorunun media kaynaklı ise loading ve failed hatalarını araman gerekli.

Bunlar yazmıyorsa, son eklediğin .txt içeriklerinde sorun vardır.

Oyla 0
Geri
Üst Alt