Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@DorthNOT: VERİTABANI SRO_VT_DORTH Olarak kullanıldı SRO_VT_DORTH Adında bir veritabanı oluşturmanız gerekir. Kendi Veritabanınızı kullanabilirsiniz gerekli yerleri değiştirerek devam edebilirsiniz..
Buradaki bizdeki SRO_VT_SHARD mı yoksa event için yeni bir veritabanı mı oluşturacağız mesela AARON_EVENTS da ki gibi
Anladım bende eternitynin database var AARON_EVENTS yazıyor ve onun altında tablo ile prosedürler bulunuyordu bende mesela SRO_VT_AHMET adında bir tablo oluşturacağım onun altına tablo ve prosedür oluşturacağım
@Dorth The Survival Arena registration is now open. Registration for the Survival Event will end in 5 minutes.! ve 1 minute notice geliyor ama main menü > event register > Survival Arena > Register tıklıyorum Event not found bildirimi geliyor
Hatta The Survival Arena has Closed Register noticesi de geliyor
5 dakika dediği zaman eventa kayıt olmayı denedim 1 dakika dediği zaman da kayıt kapandığı zaman da denedim ama her türlü Event not...