Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım vSRO | İSRO Buff System Bronze - Silver - Gold - Platinum - Vip | K-GUARDEDGE - MaxiGuard - vSROPLUS

ID'leri kontrol ettim hepsi db ile uyumlu
tablo ekli log da prosedür yazılı indexliler hepsi aynı ama gözükmemesi garip vsroplus ile alakalı olabilirmi onu merak ettim

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
vsroplus için iconu txt ile tanıtmanız gerekiyor media'ya daha sonra hangi icon ıd 'de ise ona göre

vsroplus'ta eger karakterler iconlu bir şekilde başlangıçta başlasın istiyorsanız aşagıdakini okutmanız gerekiyor burada
ALTER TABLE [dbo].[_Char] ADD CONSTRAINT [DF__Char_ndMarkID] DEFAULT ((3)) FOR [ndMarkID]
GO

bu kısmı DEFAULT (3) icon ID'm benim burayı kendi ıd nize göre yapıcaksınız

Tabi ilk önce vplus'ta tablo kısmından _Char tablosunu silip aşagıdaki verdigimi düzenleyip okutmanız gerekiyor

SQL:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Ek olarak paylaştıgım prosedürlerdeki kısımlarda ise UPDATE KGUARD yazan kısmı
aşagıda verdigim şekilde düzenleyin tabi kendinize göre

SQL:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Msg 137, Level 15, State 2, Line 2
Must declare the scalar variable "@JobID".
bu çıkıyor anlamsızca

Geri
Üst Alt