Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü switcher konusunda

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kawia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kawia

.
Türk Lirası
0.00₺
arkadaşlar switcher ekledim oyuna girdim gm consoledan itemi indirdim item geldi ama sağ tık yaptığımda returnu basıp çevirmiyor linklerdenmi kaynaklı?

Sağ tıkladığınız itemi refobjcommondan eklediniz var sayalım. O itemi refobjcommondan bulun, link bölümü yani en sonda yazan sayısal değeri bulun.

RefObjItem’e geçin o ID’yi orada bulun, oradaki satırla bununla değiştirin ID dışındakiler bu şekilde olacak;
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Oyla 0
BuID’yi değiştirme dediğim kısmı unutmayın aynı bırakacaksınız, yani commonda link kısmı 21000di örneğin refobjitemden buldunuz, 21000’i o kısım
Kod:
şeklinde olacak yani

Şeklinde devam etmeli

Oyla 0
Unutmadan bu işlemlerden sonra ItemDatayı güncelleyip update geçmeyi unutmuyorsunuzdur umarım?

Oyla 0
her yaptığım işlemde dbyi mediaya geçiriyorum dediğinizi yaptım yine olmadı bu sorunu çözsem bütün işlemleri öğrendim scrol hakkında twyle yardımcı olma imkanınız varmı

Oyla 0
Team Viewer'den malesef ki bağlanamam, Prosedürü bulduğunuz web sitesini özel mesaj yolu ile atabilir misiniz?

Oyla 0
Kod:

Bu bilgileri refobjcommona gir id ve link kısmını kendine göre ayarla kendi scroll uma editleyeceğim dersen eğer typeıd lerini buradaki gibi yap sorunun çözülecektir

Oyla 0
Hocam genel sohbette yardım istediğiniz konu bu ise ve hala geçerliyse teamwiever verin.

Oyla 0
Geri
Üst Alt