Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü tablo key sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bletela
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bletela

.
.
Türk Lirası
0.00₺
tablolarımdan bazıları otomaitk keyde bunun ıdenınty ile çözmeye çalışıyorum bazılarını kabul edıyor bazılarını kaul etmıyor örnek vermek gerekırse bunlardan birisi Refskill bunun kodu fılan varmıdır arkadaşlar Query okuttuğum zaman bana IDler manuel duzeltebılır yapsın ?

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!

Foreign key varsa durum değişir. Onu baz alarak silme işlemi yapılması gerekir. Ancak konuda onunla ilgili bir şey olmadığı için bahsetme gereği duymadım.

Ayrıca query ile yapmak mümkün ama arkadaşın derdini ayrıntılı anlatması gerekiyor çünkü duruma göre o query değişkenlik gösterir.

Oyla 0
sorun devam etmekte hocam bu ID ler ile başım belada resmen okutunca ID atlatıyor iyice uyuz ettti bni

Oyla 0
Geri
Üst Alt