Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Taklamakan Clon Map

Web sitesi
discord.gg
Türk Lirası
0.00₺
Taklamakan Clone Map ekledim.

Gameserver'de falan hata almıyorum.

_Char kısmından eklediğim region ve world ID ye gittigimde DC oluyorum direkt olarak

Media'da update attıgım gameworlddataconfig ve gameworlddata

Regionları Taklamakandan' alıp kendi World ID'im ile yazdım.

Ekli dosyalar

• SRO[2020-05-06 03-02-29]_02.jpg
    SRO[2020-05-06 03-02-29]_02.jpg
    63.5 KB · Görüntüleme: 96
  • SRO[2020-05-06 03-10-56]_11.jpg
    SRO[2020-05-06 03-10-56]_11.jpg
    62 KB · Görüntüleme: 94
  • SRO[2020-05-06 03-10-58]_76.jpg
    SRO[2020-05-06 03-10-58]_76.jpg
    30 KB · Görüntüleme: 91
Herhangi bir deger vermenize gerek yok zaten kasilmak amaciyla yaptysan hele hic gerek yok

Oyla 0
_RefInstance world region tablosuna hem worldid 1 olarak hemde 101 olarak regionları ekle sorun düzelcektir

Oyla 0
@Xena Zaten orjinal map 1 Olarak Ekli ayriyetten ben 101 olarak ekledim regionları fakat sadece taklamakan olmasını istiyorum taklamakanında INS adı olmadıgından

Orda 24bin ile başlayıp 27 bin e kadar regionları ekledim fakat bu problem var.

Oyla 0
Refgameworld_cofing degerlrrini kaldir gameworlid group taklaman yazanlari xxx yap

Oyla 0
Clon yapiyorsun 1 default yapmana gerek yok zaten var o gameworldID degerini yaz regiona yine hata alirsan start pos baslangic degeri belirle

Oyla 0
Bu konu benim sorunumla alakalı degil hacım ya.
- Clone Map Regionlarına WorldID'yi Bağlamak:
Buraya kadar herşey tamam, hepsini yaptınız fakat yeni tanımladığınız WorldID'leri bu şekilde bırakırsanız eğer Region'lar yeni WorldID'nize bağlı olmadığı için buraya gittiğiniz anda GS'niz hata vericek ve o çara tekrar giriş yapamayacaksınız.
Çünkü, gittiğiniz Region default olarak bulunuyor fakat siz yazmış olduğunuz yeni WorldID'ye gitmeye çalışıyorsunuz.
Yani, kalbiniz Ayşe'de ama siz Fatma ile konuşuyorsunuz gibi. :)

Sorunun çözümü tam olarak bahsettiğim bu kısımda.

Oyla 0
Geri
Üst Alt