Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Tek karakter ile bard (dance&tambour) açma

Promaker

C#,SQL,PHP Geliştirici
Elite
Programmer
Developer
Web sitesi
www.vsroeventbot.com
Türk Lirası
0.00₺
Merhaba arkadaşlar,
Uzun süredir bu konu hakkında herkes bir denemeler yapmış yapmış fakat gördüğüm kadarıyla mantıklı bir sonuca varılamamıştır.
Kendi deneme, yanılma yöntemim ile hiç bir action_overlap değerini değiştirmeden açılan dance skill girdilerini burada sizlerle paylaşıyorum.

SQL:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Dance.pngTxt olarkakta buraya ekliyorum:
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view URLs content!

Resmi sürümde tek bard açarsa % ler otomatik yarıya düşüyor iki bard ile aynı buff alınmasın diye bu denendi mi vsro da oluyor mu?

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Hayır, orjinal sürüme göre uyarlı değil. Burada maksadım oyunlarda bu sistemi oyuncularda çok talep ediyor. Ama senin isteğine istinaden şöyle birşey yapılabilir; orjinal dancelara ellemezsin özel olarak eklersin skilleri orada da %50 ye düşürürsün.

Benim buradaki maksadım tek bard partye yetsin. Herkes bard oynamayı tercih etmiyor neticede eu serverlarda.

Birde kafa karışıklığı olmaması için, oyunun düzenini bozan bir yapısı yok bu sistemin sadece tek dance açılıyor yine ikili karakterlerde oldugu gibi 2 ayrı bard aynı skilli tekrar açamaz yani. Action_Overlap lar sabit.

Eline sağlık teşekkürler
Diğer versiyonlarda olduğu gibi dance hala tek açılabiliyor değil mi bir tambour koşulu yok ?

Geri
Üst Alt