Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Tek Query ile Battle Arena Saati Oluştur! [Vsro Orga Özel]

Tek Query ile Battle Arena Saati Oluştur!

Değerli dostlar herkese iyi Akşamlar dilerim :)
Forumda bu şekilde bir paylaşım göremedim ve sizinle paylaşmak istedim Umarım faydasını görürsünüz..

KONU: Aşağıda vermiş olduğum Query ile artık SMC ile uğraşmadan SQL >> New Query , diyerek battle arena saatinizi kolayca belirleyebileceksiniz.
NOT: Vermiş olduğum Query Battle Arena Randoom için geçerlidir, SMC ID girişlerini değiştirerek Party,Job ve Guild içinde basit şekilde Event saati oluşturabilirsiniz.

DETAY: Örneğin 19:30 da battle arena etkinliği yapmak istiyorsunuz.. Aşağıdaki gibi 3 satırı benim yazdığım şekilde girerek Eventinizi rahat bir şekilde oluştura bilirsiniz. Girmeniz gereken sadece saat ve dakika dır.

Aşağıdaki Query : Hergün olarak ayarlanmıştır. giriş yaptığınız saat verilerine göre hergün o saatte aktif olacaktır.
NOT: önceden ayarlanmış Battle Arena saatlerini etkilemez + 1 adet yeni Battle arena saati oluşturur.
NOT: Queryi okutunca GameServer.exe yi yeniden başlatmayı unutmayın !!

Etkinlik kaydı : 10 dakika önce başlar kayıt süresi 10 dakikadır.
Etkinlik Süre: Etkinlik 10 dakika sürer.

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
thanks

Geri
Üst Alt