Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Teleport Sorunu

AleriyaSama

VArcane Family
.
Web sitesi
www.vsro.org
Türk Lirası
49.25₺
Herkese Merhaba!

1655735405492.png

Teleport noktalarından herhangi birisine tıklayınca hiç bir yere gitmemektedir. Lakin Reverse Scroll ile istediğim yere sorunsuz bir şekilde ışınlanmaktayım. Bu sadece Alex içerisinde değil Town içerisinde bir yerden bir yere gitmek istiyorsam da aynı problemi almaktayım. Bütün haritalarda geçerli bu sorunum sadece resimdeki gibi Alex'te değildir.

hocam genelde bu tarz hatalar _RefTeleport ve _RefTeleLink tablolarında hata olduğu zaman alınır
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

sadece telelink olarak bakmamak lazım çünkü bazen telelinkte konumlarsınız ama teleport ta olmadığı için o konuma ışınlamaz

Oyla 0
Merakımdan soruyorum yani ne kadar mantıklı ne kadar mantıksız bilmiyorum da server files içerisinde atılan data klasörüyle hiç bağlantısı olabilir mi? Çünkü başka bir data.pk2'den çıkma bir klasör.

Oyla 0
Merakımdan soruyorum yani ne kadar mantıklı ne kadar mantıksız bilmiyorum da server files içerisinde atılan data klasörüyle hiç bağlantısı olabilir mi? Çünkü başka bir data.pk2'den çıkma bir klasör.
Ona da şöyle bir açıklık getireyim hocam belki yeni başlayan arkadaşlarımız varsa bilsinler : Data.pk2 daha çok obje ve assets leri içeren bir dosya örnek olarak yeni bir dungeon eklediniz yada mapta objelerde oynama yaptınız bunu serverfiles içindeki data nın içine atmazsanız gs kapanır yada crash atar onun teleport ışınlamasıyla bir ilgisi olamaz zaten olsaydı gs de mutlaka error olarak çıkardı

Oyla 0
Ona da şöyle bir açıklık getireyim hocam belki yeni başlayan arkadaşlarımız varsa bilsinler : Data.pk2 daha çok obje ve assets leri içeren bir dosya örnek olarak yeni bir dungeon eklediniz yada mapta objelerde oynama yaptınız bunu serverfiles içindeki data nın içine atmazsanız gs kapanır yada crash atar onun teleport ışınlamasıyla bir ilgisi olamaz zaten olsaydı gs de mutlaka error olarak çıkardı
Sağ olun hocam :)

Oyla 0
Geri
Üst Alt