Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Teleport Sorunu

AleriyaSama

VArcane Family
.
Web sitesi
www.vsro.org
Türk Lirası
49.25₺
Herkese Merhaba!

1655735405492.png

Teleport noktalarından herhangi birisine tıklayınca hiç bir yere gitmemektedir. Lakin Reverse Scroll ile istediğim yere sorunsuz bir şekilde ışınlanmaktayım. Bu sadece Alex içerisinde değil Town içerisinde bir yerden bir yere gitmek istiyorsam da aynı problemi almaktayım. Bütün haritalarda geçerli bu sorunum sadece resimdeki gibi Alex'te değildir.

data kaynaklı olabileceği neden aklıma gelmedi anlamıyorum :ROFLMAO:
Ömer hocam benim de aklıma gelmedi ama işte dedim RefRegionBindAssoc serverlamı alakası var diye düşündüm başta denedim bir sorun yok sonra işte reftelelink refteleportu inceledim yine bir sorun yok :D

Dedim bunun acaba sıkıntısı data ile mi sonra gameserver'ı inceledim işte bu kadar hatayı görünce hmm dedim bir anda sonra kendi localimden açtım sunucuyu hiç hata yoktu. Sonra kafama tak etti dedim bu server filestaki data ile alakalı :D

Oyla 0
Ömer hocam benim de aklıma gelmedi ama işte dedim RefRegionBindAssoc serverlamı alakası var diye düşündüm başta denedim bir sorun yok sonra işte reftelelink refteleportu inceledim yine bir sorun yok :D

Dedim bunun acaba sıkıntısı data ile mi sonra gameserver'ı inceledim işte bu kadar hatayı görünce hmm dedim bir anda sonra kendi localimden açtım sunucuyu hiç hata yoktu. Sonra kafama tak etti dedim bu server filestaki data ile alakalı :D
Gayet başarılı bir neden-sonuç hocam (y)

Oyla 0
Kendi data'mı entegre ettim sorun halen devam etmekte bu sefer gameserver'ı bir tık daha detaylı inceledikten sonra ;
1655752067233.png

Şöyle bir hataya denk geldim büyük ihtimalle refregion'da bir sıkıntı mevcut.

Oyla 0
Maxiguard'la 3xgs kuıllandığım zaman buna benzer bi hatayı ben de almıştım. Nasıl düzelttiğimi hatırlamıyorum maalesef. 2 sene falan oldu.

Oyla 0
Localde tek gameserverla uygulayınca her yere gitmekte bu arada o zaman son kanı 3x gameserverla alakalı mı acaba?

Oyla 0
Geri
Üst Alt