Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Teleport taşının linklerini açma ve nerde olduğunu nasıl buluruz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tekavci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Türk Lirası
0.00₺
Selam sevgili dostlarım,
başınızın belası yeni merakıyla sizleri yormaya geldi.
evet şimdi yüklediğim 130ama kendini 140 sanan vsroda(çaktırmayın öyle sansın) bir yere taş koymuşlar
bu taşada teleport linkleri vermişler 3 tanesi çalışıyor gerisi çalışmıyor.çalışmıyor derken tepki vermiyor tıklayınca.aynı kaplı şehirleri açtıgımız gibi:)
bununda vardır sanırım 0-1 ayarı.
bizim için önemli olan teleport taşı yapmak buna yerler ayarlamak bu yerleri aktif etmek.ve daha sonrada bunalrı silip kaldırmak.
anlatmak için aşagıda resim yükledim.bunalrı aktif hale nasıl geti,rebilirim.bu taşın yeri neresi nerdedirki ben bunu kontrol edeyim.
sizin bunu çözecek böle program gibi bişeyiniz yokmu:)mesela teleport taşı ayarlama silme yönlendirme programı gibi:)
sizleri seviyorum.desteklerinizi bekliyorum.

SRO[2020-05-26 18-15-59]_85.jpg

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
dostum dediğin yerebaktım orası ana merkez açma yerleri.o dünkü konumuzdu orayı biz geçtik.işi büyüttük:)dün jangandan miror alexe girmiyordu oradan açınca gidiyoruz artık.korona virüsü bizde kalktı.:)şimdiki olay ise en baş konuda bir resim var gördüysen.orda bir taş koymuşlar sanki bana bela olsun diye.madem taşı koyuyon bari linkleriçalışır ver demi:)
taştaki linklerden 2-3-4 gitmiyor .gerisi çalışıyor.biz o taştaki çalışmayan yerleri çalıştırıp bakalım nereye gidiyor diye merak ediyoruz:))

Oyla 0
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Vallaha güzel kardeşim Hazır DB'de her türlü eksiklik ve bug mevcut sana şu diyemem linkleri vardır. Media'ya geçirmemişlerdir. Media'da vardır databasede yoktur.
Her ikisindede vardır map.pk2 de yoktur data.pk2 de yoktur veya linklerini değiştirmişlerdir. daha say say bitmez. en sağlamı clean db üzerinde çalışıp kendini geliştirmen olacaktır :)

Oyla 0
Geri
Üst Alt