Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Test GM Ne Demek ?

Hocam gm alımı vardır. Adamda deneme gm'lik yapıyordur ondan dolayı charın isminin yanına eklemişlerdir.

Oyla 0
Hocam böyle bir şeyi ilk defa duydum bence isminin yanına böyle bir tag vermiş oyun sahibi :D
Serverda gm çar ile normal çarı pk test yapıyordum normal çarda böyle uyarı çıkmıyor gm çarı pk yaptıgımda çıkıyordu o yüzden böyle yanıtladım :D PKCnt yazıyor farkettiyseniz pkcount demek açıklaması ayrıca hocam yani gm çarı pk yapmış veya oyunda bir gm daha varsa o pk dır böyle uyarı çıkıyor olabilir

Oyla 0
Serverda gm çar ile normal çarı pk test yapıyordum normal çarda böyle uyarı çıkmıyor gm çarı pk yaptıgımda çıkıyordu o yüzden böyle yanıtladım :D PKCnt yazıyor farkettiyseniz pkcount demek açıklaması ayrıca hocam yani gm çarı pk yapmış veya oyunda bir gm daha varsa o pk dır böyle uyarı çıkıyor olabilir
Hocam dikkatli bakarsanız charın adı direk (Test_GM)PKCnt D yani ilginizi çekerim dikkatli okumanızı tavsiye ederim.

Oyla 0
Hocam dikkatli bakarsanız charın adı direk (Test_GM)PKCnt D yani ilginizi çekerim dikkatli okumanızı tavsiye ederim.
Çar adına bakmayın PKCnt yazana bakın PKCount demek dikkatli okudum ve yaptıgım teste göre söyledim gm çarda bu uyarı çıkıyor normal çarda çıkmıyor yoksa neden söyleyim bilmedigim konu hakkında yorum yapmam :D Not:Çar adı Test_GM diye geçmez tag veya title olmaz bence bu isimde ha smc algılayıp bu uyarıyı yolluyorsa gm çar test yapınca konsola kod girip herhangi birşey yazdıgında böyle uyarı çıkarıyorsa bilemem ama dedigim gibi test ettigimde gm çarım pk oldugunda çıkıyordu normal çar pk ettigimde çıkmıyordu

Oyla 0
Çar adına bakmayın PKCnt yazana bakın PKCount demek dikkatli okudum ve yaptıgım teste göre söyledim gm çarda bu uyarı çıkıyor normal çarda çıkmıyor yoksa neden söyleyim bilmedigim konu hakkında yorum yapmam :D
Peki hocam umarım haklısınızdır. İyi çalışmalar dilerim.

Oyla 0
Geri
Üst Alt