Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Test GM Ne Demek ?

Oyunda benden başka GM yok ama GH oyuncular var. Bu soruyu bir çok forumda sordum ama net cevap alamadım
Pk olan gh çar varmı araştırabilirmisiniz eger dedigim yöndeyse gm çar pk olunca çıkıyorsa sizdede bendeki gibi uyarı veriyordur ve büyük bir sorun olmayacaktır diger türlü gm konsola herhangi bir kod yazılırsa bu uyarı çıkmalıdır

Oyla 0
şimdi gm pk yapıp test ettim eger oyununda bir gm pk olmus ise o yazı cıkmaktadır yani sıkıntı yok pklıkları sıfrlarsan duzelır

1.png

Oyla 1
Çözüm
GM karakterle thieflik takıp yerden kervan malı topladığınızda da GameServer'da ilginç bi troll not geçiyor. Oyuna yansıyor mu bakmadım ama sanırım bu konudaki sorun çözülmüş ve anlamlandırılmış.

Oyla 0
GM karakterle thieflik takıp yerden kervan malı topladığınızda da GameServer'da ilginç bi troll not geçiyor. Oyuna yansıyor mu bakmadım ama sanırım bu konudaki sorun çözülmüş ve anlamlandırılmış.
brom gm karakterleri oyunun sahibi oldugu için oyun içinde ne tür olay olrsa olsun bildirilmeye programlanmış yeterki sen accounta 1 1 yaz :)

Oyla 0
Geri
Üst Alt