Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Thief ve Hunter için Ayrı Ayrı Teleport Ayarlama

Türk Lirası
0.00₺
Merhaba, Sorunum şu: Map ekledim ve bu mapa sadece job suit takanlar girebiliyor. 2 adet teleport ekledim. Teleportun biri ile thiefler diğeri ile hunter ve trader lar gitsin istiyorum fakat ne yaptıysam çözemedim. her iki teleporttan da tüm joblar gidebiliyor. Bunu nasıl ayarlayabilirim? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

Yanlış bişeyler yapıyorsundur, benim şuan kurulu serverimde bu dedigin olayı sorunsuz yaptım. Belki başka bir kısımda hatan vardır. Dikkatle kontrol et bende çok uğraşmıştım ilk yaptığımda. Templenin çalışma mantığını komple çözmen gerekiyor. Şimdi yaptığın işlemlerin hepsini bilemediğim için net birşey söyleyemiyorum, ama işin özü yukarıda dediğim şekildeydi hatırladığım kadarı ile.

Oyla 0
hacı şu sorunu halledicek bir MOD yokmu yahu 3 gündür çileden çıktım örnekleriyle beraber text halinde anlatıcak yokmu

Oyla 0
Geri
Üst Alt