Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Tomb Girişdeki Kapı ve Samarkanttaki Dağlar

Türk Lirası
0.00₺
Hayırlı bayramlar,

Jangan Tomb girişindeki kapıyı aradım ancak bulamadım.

Clean olan bir Data ve map.pk2 çektim ancak hala yapılar mevcut değişme olmadı bunları nasıl kaldırabilirim .Sromap editör ile baktım bulamadım.

SRO[2020-05-26 20-16-43]_96.jpg

SRO[2020-05-26 20-22-04]_56.jpgSRO[2020-05-26 20-22-46]_28.jpg

Sorun Devam Etmektedir.

Bu yapıların olmadığı oyunu açtım.

Olmayan oyunun Data ve Map.pk2 benim oynadıgım oyun ile değiştirdim yapılar hala mevcut.

Tek Değiştirmediğim media var. Büyük ihtimalle yapılar media içersinde. Ancak bulamıyorum.

Oyla 0
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!

bunun bir bsr olucaktır. Data içersinde ama datayı değiştirdim map pk2 değiştirdim oyuna girdim nafile hala yapılar mevcut. tek değiştirmediğim Media kaldı bundada editler var değiştiremiyorum.

Karanın dbsi başka bir forumdan. kendiside aktif değil.

Oyla 0
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
yanlışım varsa düzeltin o kadar profesyonel değilim fakat media.pk2 den yapılabilen işlemlerde ben sadece item, char npc vs. bunları görsel veya stak sayısı vs. olarak editleyebilirsiniz diye biliyorum. hani öyle map üzerinden dağ ekleme kapı ekleme olayları media.pk2 den yapılmıyor diye biliyorum yinede araştırmak lazım.
çünkü media.pk2 üzerinden yaptığın editlemelerde yaptığın itemin karşısına göre bsr. eklersin Media.pk2 içerisinde dağ kapı bulunmuyor ki editleyebilesin :)

Oyla 0
Geri
Üst Alt