Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Toolslara Sql bağlantısı yapmılmıyor bilgiler doğru görsel ektedir.

Web sitesi
discord.gg
Türk Lirası
11.00₺
Toolslara Sql bağlantısı yapmılmıyor bilgiler doğru görsel ektedir.

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    104.2 KB · Görüntüleme: 40
@Mamico3141 settings kısmına tıklayip resim atarmısin eger cozmediysen sorunu
şuan bu sorun evatools ve server edit toolasları ıcın gecerlı fakat ne gariptirki nazif npcde sorun yaratmıyor ayarları bire bir kopyalamama ragöen nazif giriyor diğerleri girmiyor @Conqueror diğer arkadaşın nickini yazamadım :D
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

birde elinizde myevent bot mevcut ise rica edebilirmiyim hocam teşekkürler.

Ekli dosyalar

• hata.png
    hata.png
    33.2 KB · Görüntüleme: 27
  • gggg.png
    gggg.png
    112.2 KB · Görüntüleme: 26
şuan bu sorun evatools ve server edit toolasları ıcın gecerlı fakat ne gariptirki nazif npcde sorun yaratmıyor ayarları bire bir kopyalamama ragöen nazif giriyor diğerleri girmiyor @Conqueror diğer arkadaşın nickini yazamadım :D
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

birde elinizde myevent bot mevcut ise rica edebilirmiyim hocam teşekkürler.
Tool'u kullanmadığım için bilmiyorum ama DB bağlantı hatası vermiş

sqlHost yazan kısmı
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.
olarak kullan

Kullanıcı adın ve şifrende doğruysa çalışacaktır.
Sql configuration manageri açıp kapalı olanları başlatması gerekli örnek resim googleden alınmıştır evde değilim buradaki yerde yeşil yansın hepsi agent hariç olabilir ama diğerleri yeşil yansın

images (34).jpg

günaydın hocam cevaplarınız için teşekkür ederim fakat işe yaramadı tüm bilgilerin doğrulunu teyit ettim fakat değişen bir şey

Ekli dosyalar

• lo.png
    lo.png
    32.1 KB · Görüntüleme: 20
kullanıcı adın veya şifren yanlış olabilir mi?
yeni bir kullanıcı oluştur istersen tam yetki ile

Geri
Üst Alt