Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Toplama Peti Hızı Hk

AleriyaSama

VArcane Family
.
Web sitesi
www.vsro.org
Türk Lirası
286.50₺
Herkese Merhaba!

Bugün genel olarak Silkroad tarihinde herkesin baya sinir olduğu şu "Toplama Pet Hızı" hakkında bir kaç araştırma yaptım. Lakin genel bir sonuç bulamadım normal "RefObjCommon" içerisindeki Speed1 Ve Speed2 Kısmını inceledim lakin toplama petlerinin hızı "0" gözükmekte. Şimdi genel olarak karakterin hızına bağlı bir şey onun hakkında genel bir fikrim var fakat bunu herhangi bir şekilde editleme şansımız var mı? Bir bilgisi olan varsa çok makbule geçer :)

Not : GameServer'la alakası var büyük ihtimalle?

Aslında bir püf noktası var ama tam olarak nerede bilmiyorum sbot'ta pet'e max hız veriliyor sonuç DC olabiliyorsun tabi ama Bu birazda oynadığın SV nin kalitesine bağlı sbotta Gameservere Gönderilen bi komutta olabilir Yazılım kafası gerektirir Kendi fikrimce 🙄😃

Oyla 0
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Hakan aslında sorundan kastım hem Knight hem Silkroad oynayan birisiyim. Knight'ta misal pet bütün eşyaları toplar ya Silkroad'ta bazı itemları kaçırıyor ya ondan dolayı hızını arttırmak istedim :)

Kullandığım pet ITEM_COS_P_BROWNIE_SCROLL --> (Slyph)

Oyla 0
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
update _RefObjCommon set Speed1 = 350 , Speed2 = 450 where codename128 like 'CHAR_CH_%_%'

okutup characterdata patchlemeniz yeterlidir. DefaultSpeed i artacak.

Not : Değerleri kafanıza göre yapın eu için ch kısmını eu olarak değiştirmek yeterlidir.

Oyla 0
Çözüm
Geri
Üst Alt