Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
TabRefNest üzerinde olması gerekli şampiyon ve giant spawn değeri. Satırları inceleyin, queryler o yüzden öğrenmenizi zorlaştırıyor. Tabloları keşfettikten sonra queryleri kendiniz yazabilirsiniz zaten.
Güzel demişsinde bu query'i yazmak benim gibi sql kodlarını bilmeyen bir insan için zor benim için daha güzeli hazırda olan query'i alıp üstünde kişilleştirmeler yaparak daha iyi öğrendiğimi düşünüyorum hem vakit kazanıyorum hemde bağdaştırıyorum zaten query ile ilgili birkaç şey düzenledim
deneye deneye tablolarlarda hangi sütünların neye yaradığını öğreniyorumda bu query'i csro-r db sinde deniyorum query nest'e ekleme yapmıyor
Set Identity_Insert Tab_RefHive On
Set Identity_Insert Tab_RefHive Off
kısımlarını kaldırmak zorunda kaldım hata alıyordum db de o sorunu çözdüm şimdi RefHive ile RefTactics eklemelerini yapıyor fakat RefNest eklemesini göremedim oraya ekleme yapmıyor
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
Sorunu çözdüm Tab_RefNest Tablosunda bir problem varmış ne girersem gireyim ellede girmeyi denedim data girişi oluyor tabloyu yenilediğimde girdiğim data kayboluyor distinct value diye birşey buldum tablo query bölümünde onu açtığımda data orda gözüküyor fakat işlevsiz galiba bilmiyorum tam anlıyamadım olayı vsro db den tekrar oluşturdum tabloyu sorunum düzeldi query'de bir eksik var eklenen slotta şampiyon yaratıkların çıkması için eklenmesi gereken Tab_RefTactics tablosundaki dwChampionTacticsID sütüna oluşturduğu kodu eklemiyor bundan dolayı şamp yaratıklar çıkmıyor onuda ben ekleyip atarım