Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Toplu mob spawn eklerken hata alıyorum

Sauvignon

Elite
Türk Lirası
0.00₺
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

buradaki queryde yazdığı gibi 20 karakter açıp konumlandırdım ve oyundan çıktım ancak aşağıdaki resimde görünen hatayı alıyorum.Bu konudaki yorumlarda bulunan başka bir queryi denedim farklı bir hata aldım.Çözümü muhtemelen basittir ama cahillik işte :D yardımlarınızı bekliyorum

toplu mob ekleme hata.png

Çözüm

buradaki queryde yazdığı gibi 20 karakter açıp konumlandırdım ve oyundan çıktım ancak aşağıdaki resimde görünen hatayı alıyorum.Bu konudaki yorumlarda bulunan başka bir queryi denedim farklı bir hata aldım.Çözümü muhtemelen basittir ama cahillik işte :D yardımlarınızı bekliyorum

Ekli dosyayı görüntüle 19500

Merhaba, sorunun belirtilen sql sorgusunun içerisindeki hatalı alanların boşluklar ile ayrılmış olması.Aşağıdaki sorguyu kullanabilirsin.

Ekli dosyayı görüntüle 19500

Merhaba, sorunun belirtilen sql sorgusunun içerisindeki hatalı alanların boşluklar ile ayrılmış olması.Aşağıdaki sorguyu kullanabilirsin.

Oyla 0
Çözüm

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
çalıştı teşekkür ederim
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

SQL:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

query denermisin.
çalıştı tesekkür ederim ilginize ikinizin verdiği koduda denedim ikiside çalıştı :D

Oyla 0
çalıştı teşekkür ederim
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

çalıştı tesekkür ederim ilginize ikinizin verdiği koduda denedim ikiside çalıştı :D
Sorunun çözülmesine sevindim.Herhangi bir sorunla karşılaştığınızda çözemediğiniz durumlarda onu açmaktan çekinmeyin lütfen.

Oyla 0
teşekkür ederim şuanda şöyle bir problemim var query çalıştı ancak moblar eklenmemiş spawna.Oyunda gözükmüyor
sql sorgusunu çalıştırdıktan sonra bahsi geçen tabloları kontrol etmeni .Eğer girdiler oluşmuş ise mob'u manuel olarak spawn edip herhangi bir sorunun olmadığını kontrol etmeni ve modüllere restart attıktan sonra tekrar kontrol etmeni öneririm.

Oyla 0
sql sorgusunu çalıştırdıktan sonra bahsi geçen tabloları kontrol etmeni .Eğer girdiler oluşmuş ise mob'u manuel olarak spawn edip herhangi bir sorunun olmadığını kontrol etmeni ve modüllere restart attıktan sonra tekrar kontrol etmeni öneririm.
mobları job caveye eklemek istiyorum jangan önüne eklediğimde sorunsuz eklendi.Problem job cave eklemek istememden kaynaklanıyormuş.Oraya ekleme yapabilmek için ekstra ne yapmak gerekiyor acaba

Oyla 0
mobları job caveye eklemek istiyorum jangan önüne eklediğimde sorunsuz eklendi.Problem job cave eklemek istememden kaynaklanıyormuş.Oraya ekleme yapabilmek için ekstra ne yapmak gerekiyor acaba
eklediğin mobların Tab_RefHive tablosundaki GameWorld kısmına _RefGameWorld deki INS_TEMPLE'in id sini yazman gerekiyor. Büyük ihtimalle sen 1 olan world id ye eklediğin için moblar gözükmüyordur

Oyla 0
eklediğin mobların Tab_RefHive tablosundaki GameWorld kısmına _RefGameWorld deki INS_TEMPLE'in id sini yazman gerekiyor. Büyük ihtimalle sen 1 olan world id ye eklediğin için moblar gözükmüyordur
dediğin gibiymiş problem gameworld kısmını ins templedeki id ile değiştirdim sorun çözüldü teşekkür ederim <3

Oyla 0
Geri
Üst Alt