kadirkoo
.
Hayırlı olsun sürekli güncelliyorsun sayemde
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Arkadaşa helal olsun , programcılıkta sınır tanımıyorum pek vaktim ve bütçem olmadığı için boş vaktimde aralıklar içerisinde uğraşarak böyle bir program yapmıştım , dahada geliştirilebilir fakat biraz inadına yapar gibi sayfalarımdada yorum atarak cracklendi linklerini atması açıkçası beni çok üzdü , Programın şuan %90'ı eksik diyebilirim kafamda ekleyeceğim çok özellik vardı örnek verecek olursak : Silkroad modüllerinin birtanesi kapandığında GameServer.exe Kapandığında Kullanıcının Cep telefonuna Sms atma özelliği aklımdaydı çok güzel kaynaklarda bulmuştum , Programın içerisine Otomatik Event botu bile eklemeyi planlıyordum ama Gördümki Silkroad işi ile pek uğraşan yok Zaten Cracklenmeseydi bile satın alacak insanlar yoktu , Arkadaş zaten şuan önümü kesmiş durumda Tebrik ederim , dediğim gibi bütçem olmadığı için BulutSunucuları üzerinden Güvenli bir Veri iletişimi sağlayamıyorum Web üzerinden 2 yıllık almış olduğum bir Hosting Vardı onu değerlendireyim dedim ama Web pek güvenli değil , Normalde çok iyi projeler yaparım imkanlarım olursa eğer , imkanın yoksa istediğin kadar uğraş bir sonuç elde edemiyorsun hep hüsran , Bu programı geliştirmekten vazgeçtim Eğer farklı projeler yapacak olursam ücretsiz şekilde tekrar bu forumda paylaşıcam En sevdiğim forumlardan birisidir burası , Senua adlı adminede teşekkür ederim gereksiz spam yorumlarını temizlediği için söyleyeceklerim bundan ibarettir