Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Unique'ye İtem Drop Ekleme - Detaylı Anlatım (Magic Pop Card, Coin, Nova) Drop Kopyalama

Öğrenince çook basit geliyor insana yapması ama işte insan bilmeyince en küçük ayrıntılara bile ihtiyacı oluyor. Teşekkürler.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Merhabalar. Ben magic pop ekledim droba ama şöyle bir sıkıntı var. Şimdi mesela A çarıyla uniqi kestim droplar düştü ama bunu partide olmayan B çarıyla toplamak istiyorum. B çarıyla 20 saniye bekledikten sonra goldları ve itemleri toplayabiliyorum ama eklediğim magic popu kim keserse onun toplaması gerekiyor. Yani A kişisi kestiyse B kişisi toplayamıyor bunun ayarını nasıl yapabilirim?

Geri
Üst Alt