Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü VirtualBox sv kurdum

Türk Lirası
0.00₺
Arkadaşlar S.aleyküm öncelikle. Dün virtualbox a sv kurdum girebiliyorum hiç bir sorun yoktu. Guard kurdum onu kurunca start yazısı gelmiyor. Bayadır araştırıyorum firewall port izni vs. denemediğim kalmadı özelden yardımcı olabilecek arkadaş varsa mesaj atabilir mi şimdiden sağolun

guarda yazmıs oldugun portlarla ını dekı ler uyuyormu dostum onu ıncele
onu hallettim hocam şimdi ki sorunum karakter seçim ekranı geliyor starta basar basmaz clientness e giriyor
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

onu hallettim hocam şimdi ki sorunum karakter seçim ekranı geliyor starta basar basmaz clientness e giriyor

Oyla 0
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
Dmp dosyası oluşuyordur clientin içerisinde buraya at müsait olan okur sorunu söyler okuyan olmazsa akşam ben bakar söylerim

Oyla 0
Arkadaşlar S.aleyküm öncelikle. Dün virtualbox a sv kurdum girebiliyorum hiç bir sorun yoktu. Guard kurdum onu kurunca start yazısı gelmiyor. Bayadır araştırıyorum firewall port izni vs. denemediğim kalmadı özelden yardımcı olabilecek arkadaş varsa mesaj atabilir mi şimdiden sağolun
Guardın portlarını yanlıs ayarlıyorsundur oyuzden guard calsıtırmıyordur clıentını aynı sorun ben taa 2014 de ilk sılkroad serverimi kurmaya baslarken olmustu guard portlarındandır.

Oyla 0
Hocam çözülmediyse niye herhangi bir yazı paylaşmadınız :)

Lütfen bir dahaki sefere konunuz içersine yazmayı çalışın. Biz robot değiliz bilemeyiz sizin konunuzun çözüme ulaşıp ulaşmadığını ^^
uğraşmaktan vazgeçtim konuyu kapayalım hocam kusura bakmayın haklısınız sizde

Oyla 0
Geri
Üst Alt