Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Paylaşım VM VirtualBox Vsro'da Lag Sorunu Giderme

WM kullanıyorum bende ama virtualbox yeni kullanıcılar için biçilmiş kaftandır. Virtualbox'da böyle bir gereklilik mevcut çünkü wm ile virtualbox arasındaki nat network anlayışı birbirinden farklıdır. Şöyle bir örnek vermek gerekirse

Mode
VM→Host
VM←Host
VM1↔VM2
VM→Net/LAN
VM←Net/LAN
Host-only​
+
+
+
–​
–​
Internal​
–​
–​
+
–​
–​
Bridged​
+
+
+
+
+
NAT
+
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
+
NATservice​
+
+
+

Yani demek istediğim şu ki bunun için port yönlendirmesi yapmanız gereklidir. Bu araya ping sokar (ki genellikle hata verir insanı uyuz eder). Vsro için ise söylediğiniz gibi Bridged(Köprü) Network bunun için en iyisidir.
Peki wmware'nin bu konuda artısı nedir derseniz, bunların hiç birine gerek olmamasıdır :)
Tercih sizin vbox, vmplayer yada wmpro kullanabilirsiniz.
Teşekkürler paylaşım için. :)

WM kullanıyorum bende ama virtualbox yeni kullanıcılar için biçilmiş kaftandır. Virtualbox'da böyle bir gereklilik mevcut çünkü wm ile virtualbox arasındaki nat network anlayışı birbirinden farklıdır. Şöyle bir örnek vermek gerekirse

Mode
VM→Host
VM←Host
VM1↔VM2
VM→Net/LAN
VM←Net/LAN
Host-only​
+
+
+
–​
–​
Internal​
–​
–​
+
–​
–​
Bridged​
+
+
+
+
+
NAT
+
+
NATservice​
+
+
+

Yani demek istediğim şu ki bunun için port yönlendirmesi yapmanız gereklidir. Bu araya ping sokar (ki genellikle hata verir insanı uyuz eder). Vsro için ise söylediğiniz gibi Bridged(Köprü) Network bunun için en iyisidir.
Peki wmware'nin bu konuda artısı nedir derseniz, bunların hiç birine gerek olmamasıdır :)
Tercih sizin vbox, vmplayer yada wmpro kullanabilirsiniz.
Teşekkürler paylaşım için. :)
Bilgilendirmen için teşekkür ederim ben senin paylaşımın için teşekkür ederim sağol

Geri
Üst Alt