Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Vplus Filter hakkında bilgisi olan varmı ?

Türk Lirası
0.00₺
Piyasada yabancıların kullandığı filter var arkadaşlar yeni gördüm ve bir kaç serverdada kullanılıyormuş kullanan varmı ?
özellikleri çok tatmin edici gibi görüyor kendi serverinda kullanan yabancı bir arkadaşa ulaştım Filtermiş adıda vplus muş kullanan varmı aylık 200 dolar civarı diyor sanırsam web siteden kontrol edilmiyor ediliyorda olabilir

FİLTERE AİT ÖZELLİKLERDEN BİR KAÇTANE SS

1611419566947.png

1611419587448.png

1611419605935.png

1611419653691.png

1611419667256.png

Fiyat konusu olsun, performansı olsun, güncelliği olsun her açıdan maxiguard ile bir mukayeseye dahil bile olamaz bana göre. Sadece şöyle bir durum var ki ikonlar ve birkaç görünüm özelleştirmeye müsait. Tabii bu filter kaç playere kadar hizmet verebilmiş, neleri başarmış onlara bakmak lazım. Genelde araplar kullandığından çok aşırıya kaçan bir test de mümkün görünmüyor. Maxiguard güzellemesi yapmak amacında değilim ama uygun şekilde elinizde böyle gelişmiş bir imkan varken ne diye elin iki gün sonra serverinize ne yapacağı belli olmayan adamına güvenirsiniz ki..

Bkz: Kartal Sro Sezon 2

Oyla 0
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Şayet siteden yönetiliyorsa ipye 1433 izni vermek zorunda buda demek oluyorki filteri satan kişi ipneyse tutulmuş serverlara çok rahat sızar siteden yönetilmiyorsa ozaman iyi bir cok şey yapilabilir
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Bu benim dedigim Vplus muş bakcaz bakalim

Oyla 0
hnbscab.jpg

Oyla 0
Geri
Üst Alt