Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Duyuru VSRO 274 Files VSRO-R Files Paylaşıldı!

İçerik her zamanki gibi yine virüslü -_- backdoor ne *k
Neyse gülü seven tikenini yalarmış

İtem yükseltme çalışıyor, name change çalşıyor. Stat reset, skill reset çalışıyor. unique target çalışıyor. item link çalışıyor. skill olayı sro-r gibi değil. vsro 118 ile aynı tek fark yeni job sistemi var.

İtem yükseltme çalışıyor, name change çalşıyor. Stat reset, skill reset çalışıyor. unique target çalışıyor. item link çalışıyor. skill olayı sro-r gibi değil. vsro 118 ile aynı tek fark yeni job sistemi var.
Konu başında alıntı olarak ekliyorum yorumunu hacım. Aydınlatma için teşekkürler. :)

Old job olsa da üzerine düşülse çok güzel işler ortaya çıkardı :(

fellow pet' ler çalışıyormu? buff v.s
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

@Spare ben foruma 2017' den beri üyeyim , katılım 17 ocak 2021 yazıyor wtf :)

Geri
Üst Alt