Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Vsro 8v8 Pvp Event Prosedür ve Tabloları

Hakan bey konu paylaşımı için teşekkür ederiz. 🤍🌼

I am the creator of this and I do not authorize it being released. It was only on GitHub so I could share the code with some of my friends and ask for their opinions, and once that was done, I turned the repository to private.
To forum moderators: Please close this thread as I do not authorize it being published.

If you would like to use that system, you will have to contact me on Discord: Youssef;#4058 - I do sell it, but I don't give it away for free.

Google Translate to Turkish:
Ben bunun yaratıcısıyım ve yayınlanmasına izin vermiyorum. Sadece GitHub'daydı, bu yüzden kodu bazı arkadaşlarımla paylaşabilir ve fikirlerini sorabilirdim ve bu yapıldıktan sonra depoyu özele çevirdim.

Forum moderatörlerine: Yayınlanmasına izin vermediğim için lütfen bu konuyu kapatın.

Bu sistemi kullanmak isterseniz Discord: Youssef;#4058 adresinden benimle iletişime geçmeniz gerekecek - Satıyorum ama bedavaya vermiyorum.

Geri
Üst Alt