Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Vsro AgentServer oyuna girişte kapanıyor

Cert yapılandırman bozulmuş. Clean ini'leri tekrar editleyerek ve clean server cfg üzerinden editleme yaparak tekrar dener misin.

tabi lütfen verirseniz çok memnun olurum fakat benim kullandığımda sunucu firmasının temin ettiği dosyalardı fakat hata hala hatanın ip de olduğunu düşünüyorum belkide portlardadır ama ip işini patcher la değiştiriyorum değişip değişmediğini anlamanın yolu var mıdır?

Filesiniz xtrap uyumlu. Agent xtrap.dll yi bulamazsa client girişte kapanır. Agent açılışta xtrap.dll yi bulamadığını söyler zaten. Xtrapsız sro client kullanarak da bu sorunun önüne geçebilirsiniz. Xtrap.dll filesiniz içinde bulunsun.
Not: KESİN ÇÖZÜMDÜR.

Geri
Üst Alt