Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Vsro Amalrun devil _RefMagicOptByItemOptLevel Hatası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Parzival
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Türk Lirası
0.00₺
Amalrun ekleceğim, herşeyi ekledim fakat bu tabloda forumda verılen idleri duzenleyerek attıgım halde kabul etmıyor elle gırıyorum onuda yarım yamalak alıyor bu olayı nasıl çözebilirim 90 dan sonra 1 2 3 dıye devam ediyorum olmuyor 91 yapıyorum yıne olmuyor.Verilen txtde 150 lere cıkmıslar o hiç olmuyor.

Ekran Alıntısı.PNG

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Yazdığımı tekrar oku anlarsın.

Yazdığım kod, _RefMagicOptByItemOptLevel tablosunda ID çakışması olmaması için varolan en son ID'den +1 fazlasını gösteriyor sana sende o ID'yi yazıp ona göre eklemek istediklerini ekleyeceksin.
Yani 90'dan sonra 1-2-3 diye devam etmen hata verir çünkü o ID'ler zaten tabloda mevcut.

Oyla 0
Geri
Üst Alt