Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım vSro Baghdad Ekleme - Limitless linked

Bu konuda paylaşılan mı abi? Eğer varsa şuan bile kontrol edebilirsen makbule geçer.
Şu an maalesef PC müsait değil. Gündüzleri geçebiliyorum pcye.. Bağdat ekleme isimli bir klasör var arşivimde ona eminim. Bu konu olup olmadığını bilmiyorum. Yarın bakabilirm öğlen civarı.

başkan sadece media kısımları var o saten vardı data partıcles map kısımları gene yok :(
Evet, konudaki link silinmeden önce indirmiştim.. O kısımlar için millet isro pk2'lerini kullanıyor. Zor bir şey de değil aslında. Particles'i direk kullanıp data içeriğinden townlarla ilgii kısımlarını al olsun bitsin.
Ben şahsen sürekli derme çatma olmasın diye veritabanıma başlarken media hariç geri kalan tüm pk2'leri isrodan kullanmıştım.
Haricen Takiru'nun çektiği videoyu youtube'a yüklüyorum.. onu da ekliycem. Video bayağı uzun ve açıklamaları var belki orda anlatmıştır.
DB kısımları videoda var ama dosyalarda göremedim. Çıkar bir yerden belki. Benim o dönem indirdiğim bu kadar.. başka da yoktu zaten.

Evet, konudaki link silinmeden önce indirmiştim.. O kısımlar için millet isro pk2'lerini kullanıyor. Zor bir şey de değil aslında. Particles'i direk kullanıp data içeriğinden townlarla ilgii kısımlarını al olsun bitsin.
Ben şahsen sürekli derme çatma olmasın diye veritabanıma başlarken media hariç geri kalan tüm pk2'leri isrodan kullanmıştım.
Haricen Takiru'nun çektiği videoyu youtube'a yüklüyorum.. onu da ekliycem. Video bayağı uzun ve açıklamaları var belki orda anlatmıştır.
DB kısımları videoda var ama dosyalarda göremedim. Çıkar bir yerden belki. Benim o dönem indirdiğim bu kadar.. başka da yoktu zaten.

şu kişide acaba dosyalar hala mevcutmudur keske olsaydı isteyenler yararlanırdı :D

Geri
Üst Alt