Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım vSro Baghdad Ekleme - Limitless linked

Merhaba arkadaşlar, bugün sizlere Baghdad Mapı'nın dosyalarını paylaşacağım. Dosyalar tarafımca test edilmiş olup sorunsuzdur. Mob, npc ve reserve noktaları ekli değildir, kendiniz istediğiniz şekilde eklemeler yapıp daha özgün bir server açığa çıkarabilirsiniz.
Görseller :

Ekli dosyayı görüntüle 131Ekli dosyayı görüntüle 132Ekli dosyayı görüntüle 133Ekli dosyayı görüntüle 134

İçerisinde çok büyük bir video dosyası vardı... Linki sınırsıza çevirirken onu koymadım... sanırım video formatını upload sitemiz kabul etmiyor.. İsteyen olursa youtube'a yükler buraya frame veririm.

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
SADECE MEDIA KISIMLARI MEVCUT. DB KISIMLARI MEVCUT OLMUŞ OLSA ZAMANINDA ONLARI DA İNDİRMİŞ OLURDUM.

Dosyaları gerektiği yerlere eklediğiniz takdirde sıkıntısız çalışacaktır, içerisindeki txt'yi okumayı unutmayınız.
tesekkurlerrr

Merhaba arkadaşlar, bugün sizlere Baghdad Mapı'nın dosyalarını paylaşacağım. Dosyalar tarafımca test edilmiş olup sorunsuzdur. Mob, npc ve reserve noktaları ekli değildir, kendiniz istediğiniz şekilde eklemeler yapıp daha özgün bir server açığa çıkarabilirsiniz.
Görseller :

Ekli dosyayı görüntüle 131Ekli dosyayı görüntüle 132Ekli dosyayı görüntüle 133Ekli dosyayı görüntüle 134

İçerisinde çok büyük bir video dosyası vardı... Linki sınırsıza çevirirken onu koymadım... sanırım video formatını upload sitemiz kabul etmiyor.. İsteyen olursa youtube'a yükler buraya frame veririm.

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
SADECE MEDIA KISIMLARI MEVCUT. DB KISIMLARI MEVCUT OLMUŞ OLSA ZAMANINDA ONLARI DA İNDİRMİŞ OLURDUM.

Dosyaları gerektiği yerlere eklediğiniz takdirde sıkıntısız çalışacaktır, içerisindeki txt'yi okumayı unutmayınız.
Teşekkürler

Geri
Üst Alt