Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü vSro Baghdad

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MMTD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MMTD

.
Türk Lirası
0.00₺
Arkadaşlar Baghdad eklemeye çalışıyorum ama hep aynı sorunu alıyorum. Önce kodları direkt yazarak denedim gameserver yüklenmedi şimdi kodları kendi DB'me göre düzenledim region hatası veriyor data.pk2 ve map.pk2 dosyaları SWFiles içindeki data klasörüne de attım.

2157

iSro Data.pk2 sini pk2 extractor ile çıkartıp Data klasörünü olduğu gibi server files içerisine atarsan yüksek ihtimalle çalışır.

Oyla 0
Hatamızı bulalım o halde hazırmısın, gameserverde mapler yüklenirken data içerisindeki navmeshler yüklenir, navmesh dosyaları oynadığımız haritaların makina diline cevrilmiş hali diyebiliriz. Gameserver mapleri yüklerken ilk olarak _Refregionbindassocserverı referans alırlar, örnek vermek gerekirse bu tabloda SD karşısına 1 yazdıgınız zaman 1. gameserver bu dosyayı yükler .Peki nasıl yükler? _Refregion tablosunda continentname stununda regionların isimleri yer alır siz _Refregionbindassocserver tablosunda SD yi 1 yaptıgınız zaman refregion tablosunda continentnameleri SD olan tüm regionları yükler. Bu kısım birinci aşama. Maplerin yüklenmesindeki 2. asamada _Refgameworld tablosu bu tabloda _Refinstanceworldregion tablosu ile bağlantılıdır. _Refregiondaki regionIDlerin _Refinstanceworldregion tablosunda worldID leri tutulur.Bu world idler regionlar ile _Refgameworld tablosunun arasındaki köprüyü kurar ve o worldID için belirlenmiş kuralların o regionda işlenmesini sağlar. Örnek olarak; jobla girme zorunluluğu, pet açamama vs gibi.
Şimdi bu vermiş olduğum yoldan kendi sorununu kendin bulabileceğini umuyorum bol şanslar..
Tüm işlemleri tek tek yapmanı tavsiye ediyorum.Bu Tabloları girdiğin verileri baştan aşağı kontrol etmen gerekiyor.

SQL:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Oyla 0
Geri
Üst Alt