Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım VSRo bms edit Weapon görünümlerinizi koyca değiştirin veya yenisini ekleyin...

ayzekk

.
Web sitesi
youtube.com
Türk Lirası
0.00₺
Merhabalar arkadaşlar sizlere videolu bir şekilde anlatım yaptığım weapon 3d bms modeli nasıl obj ye dönüştürülür ve üzerinde oynama yapılır videosuyla sizleri baş başa bırakıyorum.

Merhabalar arkadaşlar sizlere videolu bir şekilde anlatım yaptığım weapon 3d bms modeli nasıl obj ye dönüştürülür ve üzerinde oynama yapılır videosuyla sizleri baş başa bırakıyorum.

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Hocam paylaşım için teşekkür ederiz linkler de bir sıkıntı var galiba bir kontrol eder misiniz? :)

Linkleri güncelledim :)

Geri
Üst Alt