Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü vsro dump bms problemi (crash oluyor)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türk Lirası
0.00₺
iyi geceler arkadaşlar
itemdataxxx patch'ettirdiğim
takdirde böyle bir sorunla karşılaşıyorum Client start diyince Crash oluyor ve dump dosyası içindeki sonuç şöyle

_tilegrass02.bmt = prim\mesh\nature\north africa\alexandria\alex_tilegrass02.bms büyük ihtimal ile bundan kaynaklanıyor
dump'ta itemdata4500 diyor giriyorum ama içerisinde böyle bir şey arattırdığımda yok bu bms'ye nasıl ulaşabilirim acaba

yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler

Dump : dosyası ektedir.

Ekli dosyalar

iyi geceler arkadaşlar
itemdataxxx patch'ettirdiğim
takdirde böyle bir sorunla karşılaşıyorum Client start diyince Crash oluyor ve dump dosyası içindeki sonuç şöyle

_tilegrass02.bmt = prim\mesh\nature\north africa\alexandria\alex_tilegrass02.bms büyük ihtimal ile bundan kaynaklanıyor
dump'ta itemdata4500 diyor giriyorum ama içerisinde böyle bir şey arattırdığımda yok bu bms'ye nasıl ulaşabilirim acaba

yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler

Dump : dosyası ektedir.
SkillDataEncleri dbtomedia ile çıkarıp pk2 'ye yollamışsınız sanırım eski haline getirin düzelecektir.

Oyla 0
itemdataxxx
characterdataxxx
refmagicoptgroup
refmappingshopgroups
refshoppingsshopwithtab
refpackageitem
refpricepolicyofitem
refshop
refshopgods
refshopgroup
refshoptab
refshoptabgroup
refquestrewarditems

leri db den mediatopk2 ile çektim
pk2 ile injtekte ettim şuan client sorunsuz açılıyor şuanlık sorunum yok.
ama konuyu çözüldü olarak değiştirmeyeceğim ve lütfen yetkili arkadaşlar çevirmesin
1 2 işlem daha denedikten sonra sıkıntı vermezse ben kendim son işlemleride anlatıp çözüldü olarak değiştireceğim.
Teşekkürler :)

Oyla 0
Sorun Çözdülmüştür, Çözümü :
worldmapguide Clean Client'ten alıp kendi mediama import ettim.
Ardından :
temdataxxx
characterdataxxx
refmagicoptgroup
refmappingshopgroups
refshoppingsshopwithtab
refpackageitem
refpricepolicyofitem
refshop
refshopgods
refshopgroup
refshoptab
refshoptabgroup
refquestrewarditems

leri db den mediatopk2 ile çektim
pk2 ile injtekte ettim şuan client sorunsuz açılıyor şuanlık sorunum yok. Sorunsuz giriliyor.

Edit: Konu Çözüldü olarak tarafımca çevrilmiştir.

Oyla 0
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt