Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü vSro Character Select Screen Karakter Sayısı

Türk Lirası
0.00₺
S.a arkadaşlar buradaki imleçlerin sayısıyla oynamak istiyorum biraz uğraştım tek kafama takılan yer burası zaten yapamadım bir kaç bilgi edindim fikri olan varmı diye konu acmak istedim.
Oncelikle china ve europe female male karakterlerden her birinin 12 adet karakteri var;
Burada media.pk2 içerisinde resinfo klasorunde bu tarz .txtler buldum ve bunları mesela 11 yaptıgım zaman piyonu tıkladıgımda crash alıyorum.
sanırım hem buradan hem sro_client.exe den ayarlamam gerekli,
ekstra olarak 2 3 saattir ollydbg ve cheatengineyle doğru yerini bulmaya çalışıyorum her türlü fikire acıgım deneme yanılma yontemıyle bulmaya calısıyorum.
Adsız.png
1.png
Adsız.png
Adsız.png

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
bun bu shakedownu tanıyorum galibe dusundugum kişiyse
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

2.png
1.png

buralarda bi yerde olması lazım :) ya umarım basit bir yerde degildir sro_clienti altını ustune getirdim

Oyla 0
oo dostum hosgeldin ben WickedWitch :)

valla denemedigim yöntem kalmadı artık öyle söyleyim kesin çok basit bir yerdedir :D

ben sadece ordaki butonla yana kayıyorya 3 kere basmasını istiyorum yani karakter sayısını 3 e düşürmek istiyorum digerleri siline bilir

Oyla 0
dostum konuda yardımcı olan arkadas paylasmamamı rica etti bende söz verdim basit birşey aslında

Oyla 0
Database yada client hangisinde işlem yapıyorsun onu söylesende olur en azından seçenek eliyim.

Oyla 0
Geri
Üst Alt