Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım VSRO | Christmas Fix

o sayı nedir kardeşim söyler misin?
13 yazarsan normale döner ama senin map pk ya atmıslarsa o süslemeleri deiştiremezsin gene görünür i sronun orjinal map pk2 sini kullan süslemeler kaybolur açmak içinde içindeki sayıyı deiştir başka bir işlem yapmana gerek yok saten korece yazıyor yanında içindeki dosyanon translateden çevir mesela yılbaşı süslemeleri 161 mi neydi öle bişeydi bro.

Christmas Christmas
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

tttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Bana bunun linki lazım isro data ve map kullanıyorum heryer yılbaşı ve cadılar bayramı doldu

Linkini vereyim mega yada sağlam bir siteye upload edip konu açarsan faydalanan olabilir. @ByMnkn tarafından paylaşılan dosyalar sorunsuz.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Samar'da tek bi süs kalmıştı tek onu kaldıramamıştım. Şu an gitmiş.. Tekrar paylaşım için teşekkürler.

Geri
Üst Alt