Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım VSRO | Clean Database [Fixli] NO-XTRAP Files

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Ben 2 oyunumu da bu db üzerinden editledim. Tamamen clean, extra hiçbir şey ekli değil.. Drop tablolarına kadar clean. Tamamen el değmeniş elbette değil ama piyasada ki en temizi diyebilirim. Halledilmesi gereken ufak sorunları var.. Mesela mob spawn 50001 görünüyor. Tek gs için azaltılması gerek. Ayrıca FGW envy spawn sorunu var lakin o sorun @ZaKuRa 'nın paylaşımıyla halledilebilir. Sonradan kontrol etmek gerek her grade'i çünkü hatırladığım kadarıyla FGW dünyalarından birinde son gemide ki unqiuelerden biri 9 tane ayarlıydı onu 1 e düşürmen gerek. Ayrıca Particlesda system ve texture klasör içeriklerini ISRO'dan alman gerekli ki ekleyeceğin Angel ve God bless, ayrıca stoneların yerdeki görüntüsünde parlamalar doğru görünsün.
Ufak tefek gözüne çarpanları hallettikten sonra drop grup üzerinde ekleme yaparak kullanabilirsin. Unutmadan... TEST_MALL itemlerini düzeltmen gerek..
Söyleyebileceklerim bu kadar.

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!

Hocam konudan bağımsız olarak durumumu biliyorsunuz. Boş vakitlerimde tekrar göz atmaya başladım. Billing dosyalarımın olmadığını fark ettim. Tuhaf bir şekilde internette de bulamıyorum ya link kırık oluyor ya rar açmıyor. Billing dosyalarınızı benimle paylaşır mısınız? :))

Selamün aleyküm abi her şeyi hallettimde şöyle bir sorun alıyorum xtrap sorununu çözmeye çalıştım verdiğin linkteki agent server ve clienti kullandım şimdide böyle bir sorun geldi bir yardımcı olabilecek varmı ?

Ekli dosyalar

• srıı.png
    srıı.png
    191.9 KB · Görüntüleme: 66
Bu sorunu Vsro Patcher ile çözebilirsiniz.
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view URLs content!

Veya burdada var..
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view URLs content!

Açıklamaları okuyun. Alt kısımda 3 kutu var. Orada sadece ortadaki kutuyu işaretleyin. Diğerlerini işaretlerseniz launchera start dediğinizde oyun açılır ama launcher kapanmaz.

Geri
Üst Alt