Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım VSRO | Clean Database [Fixli] NO-XTRAP Files

Gönderdiğim query ile düz itemler full üzerinde başlar ama sadece 1 lv itemler. İstediğin tam olarak neydi onu tam anlamıyla bir açıklarsan gerekirse bir prosedür hazırlarım. :)

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
istediğim başlangıçta sun +12 itemler giyili olarak başlasın her builde özel çin avrupa bowcusu wizardi kendine göre giysin tüm giysileri yüzükleri falan

sonra birde oto ekipman istiyorum sorunsuz level atladıkça üzerimdekiler değişsin misal 8 lvl oldum ışınlanınca 8 lvl ful set sun +12 %100 fb olsun

16 oldum aynı şekilde 90 oldum aynı şekilde değişsin

uzun zamandır inigilizce txt leri arıyordum kulanmak istedim ama txtleri cliente import ettiğimde
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view URLs content!
gibi oluyor hiç bir yazı kalmıyor nedeni ne olabilir

Benim amacım server_dep kısmındaki textleri ingilizce yapmak onun için dedim zaten clean cliente xtrapsız engliz sro_client atıyorum

Geri
Üst Alt