Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım VSRO | Clean Database [Fixli] NO-XTRAP Files

Tekrar merhaba arkadaşlar.

DB çok temiz, kabiliyetlerini geliştirenler için biçilmiş kaftan.
2 yerde takıldım ve dünden bu yana yaptığım araştırmalardan olumlu sonuç alamadım.

Bunlardan ilki FGW haritalarında "Envy has appeared in Shipwreck No. 1." yazısı çıkmasına rağmen 1. gemi enkazında Envy spawn olmuyor. Büyük ihtimalle diğer envyler ve Serenes ' de spawn olmuyordur.

Diğer sorun ise Haroeris ve Seth odalarına girildiğinde iki unique'e ait boxlar mevcut değil.

Başka bir database'den çekecek olursam tabloları komple değiştirmem yeterli olacak mıdır ? Başka DBlerde farklı uniquler ekli olabilir ve unique çıkış bilgileri sorun yapabilir diye düşünüyorum ama emin değilim tabi. Veya bu sorunlarla ilgili benim bulamadığım bir konu mevcut mudur ?
Teşekkürler.

Son düzenleme:
Clean Db kuran oldu mu ? FGW deneyebilir mi biri. Envy çıkıyor mu ?
AOZg47.png

Bir çok kapattığım haritalardan sonra 1729 mobla birlikte FGW'de Envy spawn olmuyor. Adı var kendi yok.

merhaba hocam tahminim survival data map media dosyaların olmadıgı için olabilir genellikle bu sorunlar survival arena da oluyor teamwevar verirseniz sorunsuz hallederiz iyi günler dilerim kandili mübarek olsun saygılar

@Spare clean client için parola yanlış olabilir mi hatası alıyorum? BurakYoğun yazıyorum fakat bir türlü kabul etmedi. Başka bir şey olabilir mi şifre?

Geri
Üst Alt