Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Vsro Client Değiştirme Nasıl Oluyor ?

Web sitesi
www.kayakogreniyorum.com
Türk Lirası
0.00₺
Merhabalar,
Arkadaşlar client ve db değiştirince önce databaseleri sonra odbc yi ayarlıyoruz. Sonra pk2 çıkarıcı ile data.pk2yi çıkarıp server fileslerin bulunduğu yere Data diye klasör açıp içine data.pk2den çıkanları atıyoruz. Ondan sonra pk2 input ile media.pk2 nin içindeki ipyi local ipmiz ile değiştiriyoruz. Bunların hepsini yapıyorum ama benim clientim açılmıyor. Smcden start all services diyip her şeyi yeşil yapıyorum sw açık gözüküyor fakat server dosyaları ile client arasındaki o bağı kuramıyorum. Bana bunu güzelce anlatacak arkadaşlar ya da anydeskten teamviewerdan yapacak arkadaşları bekliyorum.

Konu gerekli yere taşındı ve ön ek olarak çözüldü eklendi. Arkadaşımızın sorunu versionla alakalıymış. Konu sahibide sonuca ulaşıp ulaşmadığını bildirecektir. İyi forumlar :)

Version ile aynı sorunu yaşarsanız. @Database arkadaşımızın çözümünü uygularsanız hata almazsınız.
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!

Oyla 0
Geri
Üst Alt