Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım VSRO | Colorful Elixirs

Arkadaşlar sıfırdan temiz olarak yaptığım renkli elixir dosyalarını paylaşıyorum. Gereken dosyaları client'inize giydirdikten sonra query'yi okutunuz. Media'da yapmanız gereken değişikliği yapmayı unutmayınız.
Renkler elixir ikonlarının rengi baz alarak düzenlenmiştir.

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
bide herkese açık olsa.

Arkadaşlar sıfırdan temiz olarak yaptığım renkli elixir dosyalarını paylaşıyorum. Gereken dosyaları client'inize giydirdikten sonra query'yi okutunuz. Media'da yapmanız gereken değişikliği yapmayı unutmayınız.
Renkler elixir ikonlarının rengi baz alarak düzenlenmiştir.

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
thanks

Friends, I am sharing the colorful elixir files that I made from scratch. After uploading the required files to your client, read the query. Don't forget to make any changes you need to make in Media.
Colors are arranged based on the color of the elixir icons.

*** Hidden text: cannot be quoted. ***
thanks for share bradar

Geri
Üst Alt