Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü VSRO DDOS GUARD Koruma Programları hakkında.

Türk Lirası
0.00₺
Merhabalar. Kişisel bilgisayarıma server kurulumu yaptım ancak ddos vs. saldırılar için gerekli herhangi bir koruma programına ihtiyacım var web'den araştırınca k guard vebenzeri programlar buldum çok fazla konu var fakat tam anlamıyla yardımcı olacak anlatımlı veya videolu bir paylaşım bulamadım. Yardımlarınız için teşekkürler şimdiden.

120 cap server vardı Sroraders Online. Onur Çakmak arkadaşın paylaştığı video ile onu kurdum.

Bu arada MediaPk2 935 Mb'mış :)

Oyla 0
Dostum kasmayın localde bu kadar kendinizi yahu.
3-5 kişiyle oynucaksın altı üstü. Kendimi bildim bileli K-Guard v.s koruma programlarıyla localde kurulu oynamadım. Herhangi bir problem de yaşamadım. Sonuçta bunu kendi arkadaşlarınla oynayacaksın.
Rahat ol canım kardeşim. Kimse gelip de senin oyununa saldırmaz localdeki.

Oyla 0
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Öncelikle teşekkürler. Ancak kasıntı yapmıyorum da yeteri kadar bilgi sahibi olmadığım için kasıntı yapıyorum gibi görünüyor heralde. Bu oyunu çok eskilerde oynadık 70 lvl den 90'a kadar şimdi dediğiniz gibi 3 -5 kişi oynarız büyük ihtimal ama öğrenmek amaçlı soru soruyorum teşekkürler tekrar.

Oyla 0
Geri
Üst Alt