Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü vsro dump

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kadirkoo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Türk Lirası
0.00₺
Bir arkadaşın mediasında hata var , silah değiştirince dc veriyor
fakat client klasörüne dump dosyası oluşturmuyor , dump neden oluşmaz , dump hatalarını nasıl aktif ederiz bilen varmı
client + launcher değiştirdim nafile - Media-data değiştirince dump oluşturuyor , medianın neresinden ayar yapmalıyız bilen birileri varmı ?

Bir arkadaşın mediasında hata var , silah değiştirince dc veriyor
fakat client klasörüne dump dosyası oluşturmuyor , dump neden oluşmaz , dump hatalarını nasıl aktif ederiz bilen varmı
client + launcher değiştirdim nafile - Media-data değiştirince dump oluşturuyor , medianın neresinden ayar yapmalıyız bilen birileri varmı ?

Dump client bazlı hatalarda oluşur, yani eksik bir dosya vs gibi durumlarda dump oluşmadan crash oluyorsa DB kısmında bir sorun vardır demektir. STRG_MOVE'lu prosedürleri kontrol etmesini öneririm.

Oyla 0
teşekkürler bende ilk kez karşılaştım böyle bir sorunla , dump olmadan hatayı bulmakta zor sanırım yeni db yapması gerek

Oyla 0
Geri
Üst Alt