Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım VSRO | Görev Ekleme Rehberi

benim bir sorum var ben görevi toplama şeklinde değilde sadece kesme olarak yapmak istiyorum yani 1000 tane niye hunter kes şeklinde ve bunun sadece 80+ level karakterlere gözükmesini ve 1 kez yapılmasını istiyorum level kısmı tamam 1 kez tamam ama bunu toplamaktan kesmeye nasıl çeviririz bu şekilde 6 7 tane görev eklicem farklı farklı düşünceleriniz nelerdir yardımcı olabilir misiniz, teşekkürler.

NOT: BİRAZ ARAŞTIRMA YAPTIKTAN SONRA YAPMAK İSTEDİĞİMİ BULDUM
LuaSetMissionData_EX BU KOMUT VE MISSION_TYPE_KILL_MONSTER komutu kesme görevi olarak ekliyor başka bir sorum daha olacak ben 7 adet farklı kesme görevini aynı npc ekliyeceğim konuşma pencerelerinin kodlarını media eklerken değiştirmem gerekiyor mu mesela sn_1 2 3 4 5 diye gidiyor ben 2. görevi eklerken 6 7 8 9 gibi mi devam edicem yoksa aynı kod satırını mı eklicem.

Son düzenleme:
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Göreve tıkladığımda Dc oldu char. Lua da mı hata yaptım tam çözemedim. Yardımcı olur musunuz?

function QNO_ADVANCED_ADV4()
QUESTID = LuaGetQuestID("QNO_ADVANCED_ADV4")
LuaSetStartCodition(2, QSC_QUEST, QSC_LEVEL, 120, 1)
LuaSetDifferentString(1)
QM_CONVERSATION = 1
LuaSetStartMethod(QM_CONVERSATION, 1, "NPC_TQ_TREASUREBOX1")
LuaInsertMissionOrCompleteNpc("NPC_TQ_TREASUREBOX1")
LuaQuestInsertNpc(1, "NPC_TQ_TREASUREBOX1")
LuaSetAchievementLimit(0)
LuaSetMissionDataSize(QUESTID, 1)
LuaSetCollectionItemMissionData(QUESTID, 0, MISSION_TYPE_GATHER_ITEM_FROM_MONSTER, "SN_CON_QNO_ADVANCED_ADV4", 1, "NPC_TQ_TREASUREBOX1", 1, 25, "ITEM_ETC_TREASUREBOX_KEY_CHALLENGE", "MOB_AR_CURSECOLD",100 )
InsertQuestMenuStringList("NPC_TQ_TREASUREBOX1", 8, "BASIC_MENUSTRING_GREETING", "SN_NPC_TQ_TREASUREBOX1_QS", "BASIC_MENUSTRING_REQUEST_ACCEPT_QUEST", "SN_TALK_QNO_ADVANCED_ADV4_01", "BASIC_MENUSTRING_AT_ACCEPT", "SN_TALK_QNO_ADVANCED_ADV4_02", "BASIC_MENUSTRING_AT_DENY", "SN_TALK_QNO_ADVANCED_ADV4_03", "BASIC_MENUSTRING_NOT_ACHIEVED", "SN_TALK_QNO_ADVANCED_ADV4_04", "BASIC_MENUSTRING_ACCEPT_AFTER_ONE_CLEAR", "SN_TALK_QNO_ADVANCED_ADV4_05", "BASIC_MENUSTRING_ACHIEVED", "SN_TALK_QNO_ADVANCED_ADV4_06", "BASIC_MENUSTRING_ACHIEVED_NOW", "SN_TALK_QNO_ADVANCED_ADV4_07")
LuaSetMissionCompleteNum(0)
PAY_ITEM_METHOD_EXACT = 1
LuaSetAchievedItem(0, 0, 0, 0, 1, "ITEM_ETC_ARCHEMY_UPPER_REINFORCE_RECIPE_WE_RARE_B_12" , 1,1, "ITEM_ETC_ARCHEMY_UPPER_REINFORCE_RECIPE_SH_RARE_B_12",1)
LuaSetAchievedSkillPont(0)
end

Geri
Üst Alt