Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Vsro görünmez Avatar set

MarsEDIT

.
.
Türk Lirası
0.00₺
Arkadaşlar serverime görünmez avatar eklemek istiyorum avatarı üzerime takacagım ama avatarın oyun içinde görünmemesini istiyorum blue felan aynı şekilde basılabilecek bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilirmi?

görsel olarak boş bir dosya belge vs vs yi ilgili uzantı ekiyle kaydedip denense nasıl olur acaba?

kolay bir işlem
bmt dosyalarının uzantısının djj olan bölümünü editleyip
hepsini silip boş png tarzında djj olarak import edersen görünmez olursun
bunu hat ve dress için yapacaksın Hat bölümü için garanti vermiyorum :)

objcommon kısmında bulunan .bsr uzantısını default yani xxx yaparsan dress giyilir ama gözükmez.

I
Arkadaşlar serverime görünmez avatar eklemek istiyorum avatarı üzerime takacagım ama avatarın oyun içinde görünmemesini istiyorum blue felan aynı şekilde basılabilecek bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilirmi?
Aman Allahım😁 ilginç fikir bence hiç avatar giydirme 😁

Bende bi aralar normal karakter gibi wiz ? Dagger ? Blade pet yapıp ha la set giydirmeye çalışiyodum ama yapamadım biraz uğraşırırsa yapılabilir.

Geri
Üst Alt