Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Vsro görünmez Avatar set

Konu başlığında çözüldü yazıyor ancak çözüme dair birşey bulamadım yorumlarda bsr kısmını xxx yap denmi yapıldığında crash yiyor karekter boş djj ile ilgili öneri yaptım char görünmüyor. dummy bsr kullandım char çıplak kaldı. Konu hakkında bilgisi olan varsa çok makbule geçer. Görünmez dress kullanan bildiği server varsa isminide verse yeterli.

kolay bir işlem
bmt dosyalarının uzantısının djj olan bölümünü editleyip
hepsini silip boş png tarzında djj olarak import edersen görünmez olursun
bunu hat ve dress için yapacaksın Hat bölümü için garanti vermiyorum :)

bu islemle karakter mi gorunmez olacak dress takinca vs >>>? oyle bir sey varsa normal karakter gorunmez mi olacak GM gibi fikir guzelmis denemek lagzim :D

bu islemle karakter mi gorunmez olacak dress takinca vs >>>? oyle bir sey varsa normal karakter gorunmez mi olacak GM gibi fikir guzelmis denemek lagzim :D
Dress giyildiğinde birşey değişmeyecek. Karakterin seti görünmeye devam edicek. Ancak dress bluelar'ını kullanabiliceksin böyle birşey

charactervisualchange.TXT içerisinde her parçanın bir kodu var 65-70 gibi gibi mesela HAT 65 KANAT 70 bunları ters yazarsanız kıyafeti giydiğinizde gözükmez ama özelliklerini alırsınız gibi gibi artık bu fikri eşeleyin olur bu iş.

Geri
Üst Alt