Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Demek istediğim şöyle birşey fareyi üstünde gezdirdiğinde soldaki x sağdaki y şeklinde koordinatları gösteriyor. Deneme yanılma yapmak yerine paint ile daha kolay aslında. bana @DragonSlayer söylemişti çok işime yaradı
Her hangi bir map görseline bakmaya veya paint ile uğraşmaya gerek yok, x,y için çok daha basit yöntem var. Sadece mantığını bulmanız lazım, onu da bilerek söylemiyorum öğrenmek isteyenler için ezber yaratmış olmayalım.