Merhaba arkadaşlar hiç uzatmadan konuya geçeyim uzun zamandır uğraş içerisinde oldugum bir konu var bu bir hayal olabilir yada gerçekleşebilir şuan tamamen kafamda kurguluyabiliyorum olayı çoğu sistemi çözdüm tek sıkıntımız silkroadın .ban .bsk formatları bunlarında nasıl bir sistem oldugun az cok tahmin edebiliyorm artık bana yardım edebilecek ortak arıyorm bu dosya uzantılarını düzenlene bilir hale getirebilen çok fazla ipucu var eğer discorddan eklerseniz konusabiliriz . amacım silkroada yeni bir ırk getirme.
karakterlere entegre edebildigim ufak animasyonlar öylesine . daha fazla gösterebilecegim şeyler var fakat kendi serverimde mevcut olacagı için burada paylaşmayacagım dedigim gibi kendine güvenen programcı arkadaslar varsa bu 2 dosya formatını düzenlene bilir hale getirebilirse a-z ye ben editliycem serveri afiş videoyu yeni ırkı. discord = Hakan#4754
karakterlere entegre edebildigim ufak animasyonlar öylesine . daha fazla gösterebilecegim şeyler var fakat kendi serverimde mevcut olacagı için burada paylaşmayacagım dedigim gibi kendine güvenen programcı arkadaslar varsa bu 2 dosya formatını düzenlene bilir hale getirebilirse a-z ye ben editliycem serveri afiş videoyu yeni ırkı. discord = Hakan#4754