Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım vSRO kGuard [Eventli 2020 Yeni Yapım] aMoNYaK54 Tarafından paylaşıldı!

Hangi eventler mevcut baktınız mı? Ben hiç kullanmadım maalesef. ☺
help me >
>>> 4/11/2020 8:00:13 PM KAYNAK: [StartProg]
{
System.IndexOutOfRangeException: Index was outside the bounds of the array.
at System.Data.SqlClient.SqlDataReader.CheckDataIsReady(Int32 columnIndex, Boolean allowPartiallyReadColumn, Boolean permitAsync, String methodName)
at System.Data.SqlClient.SqlDataReader.TryReadColumn(Int32 i, Boolean setTimeout, Boolean allowPartiallyReadColumn)
at System.Data.SqlClient.SqlDataReader.GetValueInternal(Int32 i)
at System.Data.SqlClient.SqlDataReader.GetValue(Int32 i)
at KGuard.MainForm.SoruCevapTimecek()
at KGuard.MainForm.GetRestrcSettings()
at KGuard.MainForm.GetAllData()
at KGuard.MainForm.StartProg()
}

Thanks for sharing, but it has English or Vietnamese version ???
I can't understand it o_O

Arkadaşlar yeni paylaşıldığını gördüm, paylaşmak istedim. aMoNYaK54 hocamıza teşekkürler, alttaki satırlar tamamen ona aittir.

Merhaba kendi tarafımdan geliştirdiğim kguard eventli hali açık kaynak kod olarak paylaşım yapıyorum en son herşey fix ti kurup sorun bulan olursa beraber fixleriz.

Link :
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Virüs olarak görecektir zaten açık kaynak kodtur visual studio bu gibi durumlar olmaktadırtakdir sizindir https://www.********.com/forum/images/smilies/Hairy_Smilie_by_EC_designs.gif

Home PC'de başka ıpten arkdaşlar girebiliyor mu oyuna bunu kurunca :) saygılar reis

Slm Beyler Güzel Bir Paylaşım Ama Expolit IWAN Fln Fixli Degil istiyen Paylatır Oyunu ((

Geri
Üst Alt